Deiyonizasyon Üniteleri

Deiyonizasyon suyu saflaştırmak için yapılan iyon değiştirme işlemidir.Bu işlem günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır.

ASYA Deiyonizasyon sistemleri çıkış suyu iletkenliği >20 µS/cm seviyesinde su kullanan prosesler için uygundur. Deiyonize suya ihtiyaç duyan başlıca sektörler ; elektronik , film üretimi,kozmetik , ilaç sanayi , cam imalatı , çinko , galvaniz kaplamadır.

Deiyonize sistemler, suda çözünmüş halde bulunan anyon ve katyonların uzaklaştırılması için özel katyonik ve anyonik reçine içeren iki adet fiberglas kaplı polietilen tank ve iletkenlik kontrollü otomatik kumanda panelinden oluşur. Katyon kolonunun rejenerasyon işleminde asit , anyon kolonunun rejenerasyon işleminde ise kostik kullanılır. Full otomatik olan bu sistemlerde kimyasal tankları, enjektör sistemleri, asit ve kostik vanaları ile regülatörler sisteme dahildir.

ASYA Deiyonizasyon üniteleri ham su verilerine göre bilgisayar ortamında modelleme programları kullanılarak uzman mühendislerimiz tarafından boyutlandırılmaktadır.

İletişim

Adres:Kemalettin Mah. Menekşe Sok. No:11/B  Çorlu / TEKİRDAĞ
Tel.:0282 692 21 71
Gsm:0532 220 76 33
0542 254 33 07
Mail:cahit@trakyasuaritma.com 

QR Kodumuz